Karczma Polska Pod Kogutem Restauracja Szczecin


STRAWY MĄCZNE
FLOUR COURSES / TEIGGERICHTE / PASTARETTER

PIEROGI OBSMAŻANE Z KURKAMI I BOCZKIEM 350 g 45,00 zł
serwowane z sosem kurkowym

Fried Polish Pierogi with mushrooms and smoked bacon
served with mushroom sauce
Gebratene Piroggen mit Pfifferlingen und Speck
serviert mit einer Pfifferlingssoße

SAKWY JANOSIKA - pierogi z serem i ziemniakami 350 g 39,00 zł
serwowane z surówką z białej kapusty

Polish Pierogi with white cheese and potatoes
served with white cabbage salad
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung
serviert mit Weißkohlsalat

PIEROGI Z MIĘSEM 350 g 35,00 zł
serwowane z okrasą z boczku

Polish Pierogi with meat
served with bacon lard
Piroggen mit Fleischfüllung
serviert mit Speckschmalz

KAPUŚCIANA GŁOWA - pierogi z kapustą i grzybami 350 g 32,00 zł
Polish Pierogi with mushrooms and sauerkraut
Piroggen mit Sauerkraut-Pilz-Füllung

MICHA PIEROGÓW 700 g 65,00 zł
3 rodzaje pierogów podsmażanych - 12 szt.

Pierogi Bowl
3 kinds of fried pierogi, 4 pieces of each
Piroggenschüssel
3 Sorten von gebratenen Piroggen – 12 Stück

Opinie naszych klientów


  • Często mam okazję kosztować dań z tej właśnie restauracji i powiem szczerze ,że dania są pyszne: moimi ulubionymi są barszcz z kołdunami, zupa borowikowa , rosół z makaronem , łosoś z grilla , sandacz w sosie pieczarkowym . Obsługa jest sprawna i miła a wystrój typowo karczmiany - prywatnie polecam !!!... no i ten chlebek ze smalcem i ogóreczek kiszony na start... mniam!!!

    Magdalena Siedzik
  • Witam serdecznie. Z przyjemnością mogę polecić tą restaurację. Kuchnia staropolska palce lizać ;) Miła i sprawnie działająca obsługa, ciepły klimat wnętrz urządzonego drewnem i cegłówką. Osobiście polecić mogę golonkę i pierogi z kaszą i boczkiem. Pozdrawiam.

    Inga Maj
  • I am so pleased to have been a guest at Karczma earlier this evening. Delicious food, great atmosphere and wonderful service! Mr Baca, our waiter, was a superstar! He helped Us choose our courses and made Us feel like at home! I highly recommend this restaurant!!

    Kam Blaszkiewicz
  • We found this place because it was near our hotel after a long bus ride. It was open until 10pm on Sunday and the food hit the spot! I had a traditional Polish veal cutlet but others had perogies and even duck! The waitress spoke excellent English and we were more than satisfied, only wishing we had time for dinner before the kitchen closed.The waitress said she could have divided the bill if we had asked at the beginning, so that's important to remember. But the total bill for seven people (most of us having amazingly palatable beer), was only like 300zł or roughly $100.

    David Snethen